خانم دکتر چنگیز در هشتمین نشست سالیانه مجمع و انجمن خیرین بهداشت و سلامت شهرستانهای استان اصفهان با اشاره به تلاشهای خیرین در دسترسی مردم به خدمات باکیفیت اظهار کردند: نیازهای با اولویت در مناطق مختلف تغییر میکند شاید در جایی ساخت ساختمان بهداشت و در جایی دیگر تهیه دستگاه و تجهیزات در اولویت باشد.
ایشان افزودند: باید در فهم اولویتها در مناطق کوشا باشیم و نیازهای ضروری و نیازهای القایی و غیرضروری را از هم جدا کنیم، چرا که منابع در دست خیرین محدود است و ممکن است که وضعیت مالی به آنها اجازه کمک بیشتر ندهد؛ یکی از اولویتها تمرکز بر روی بیماریهایی فشارخون و سرطان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطر نشان کردند: در مراکز بهداشتی به تجهیزات نیاز است اما باید به خدمات مورد نیاز توجه شود؛ در بعضی از مناطق با وجود ساختمان بیمارستان، نیروی کافی وجود ندارد و در همین راستا برای تأمین نیرو نباید فقط به دولت چشم داشت.
ایشان با بیان این که گسترش تحقیقات در زمینه بهداشت و سلامت نیز یک کار خیر شمرده میشود، تصریح کردند: از خیرین انتظار میرود که در زمینه آموزش مردم درباره پیشگیری از بیماری و همچنین آموزش جوانان برای جلوگیری از بیماریهای خطرناک کوشا باشند که در غیر این صورت باید هزینههای سنگین درمان را شاهد باشیم.
خانم دکتر چنگیز تاکید کردند : خیرین باید یک نگاه استانی داشته باشند و فقط روی مناطق متعلق به خود سرمایهگذاری نکنند و به نیاز شهرهای دیگر هم دقت داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان کردند: کشاورزان شرق اصفهان در شرایط معیشتی مناسبی قرار ندارند و به یک جایگاه بهتر نیازمند هستند؛ خیرین بهتر است با یک تقسیمکار به مناطقی که دچار آسیبهای بیشتری هستند توجه داشته باشند.
دکترکمال حیدری ظهر امروز در هشتمین نشست سالیانه مجمع و انجمن خیرین بهداشت و سلامت استان اصفهان اظهار کردند: کمتحرکی، دیابت و فشارخون در استان اصفهان رواج دارد که در این رابطه باید به بهبود سبک زندگی مردم توجه شود.ایشان با اشاره به فراهم شدن پرداخت آنلاین کمکهای خیرین افزودند: با رونمایی از نرم افزار «خیرین سلامت استان اصفهان» که با سایت خیرین بهداشت لینک است، میتوان به بخشهای مختلف مجمع و انجمن خیرین بهداشت و سلامت استان اصفهان دسترسی داشت.
رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین بهداشت و سلامت استان اصفهان ادامه دادند: با استفاده از این نرم افزار شهروندان نیز میتوانند به صورت مجازی و آنلاین کمکهای خود را واریز کنند.
دکتر کمال حیدری در پایان با اشاره به اهمیت استفاده از خدمات الکترونیک خاطرنشان کردند: اگر در سختافزار خیرین کارهای خوب و ارزشمندی را انجام داده اند هدف ما از ایجاد بخش نرم افزاری دسترسی آسان و سریع جهت انجام کارهای خیردر بخش بهداشت و سلامت می باشد
این اپلیکیشن را می توانید از بازار تهیه کنید
لینک👇
http://cafebazaar.ir/app/?id=net.raysaz.khayerinbehdasht&ref=share